domingo, 2 de marzo de 2014

Naix a Ontinyent la primera cooperativa elèctrica de la Vall d'Albaida


Comercialitzarà exclusivament energia 
provinent de fonts renovables
 

El 20 de gener va obrir a Ontinyent la primera cooperativa elèctrica de la Vall d'Albaida dedicada a la comercialització d'energia elèctrica renovable. SENEO oferirà als ciutadans de la comarca la possibiitat de ser part d'aquest projecte cooperatiu que gestionarà 'uns bons preus per a la llum, per a l'adquisició de l'energia, ja que l'energia és un element bàsic per a la nostra vida, i creiem que els usuaris hem de tindre el dret de decidir quin tipus d'energia volem consumir i en quines condicions', segons va afirmar el president de la coopertiva, Gonzalo Bas, en la presentació del projecte als mitjans.  

Per a poder contractar amb aquesta comercialitzadora cal ser soci de la cooperativa, la qual cosa implica una aportació inicial mínima de cinc euros per als particulars, que correspon a un títol participatiu. En el cas de persones jurídiques, amb una potència contractada de més de 15 Kw, l'import del títol necessari per a fer-se soci serà de 50 euros.

Tota l'energia que distribuirà SENEO té l'origen en fonts renovables, adquirida des de l'Associació de Cooperatives de Consum i Entitats del Sector Elèctric (ACCESE) formada per iniciatives d’economia social que gestionen el seu propi subministrament elèctric. Aquesta visió social és una altra de les característiques de la cooperativa, que aspira a generar guanys per als socis i per a la societat de la Vall d'Albaida. i contribuir a generar un canvi en el model energètic.

Font: VilaWeb




Perquè som una alternativa local i comarcal: Som d'ací i treballem per a la gent d'ací. Gestionem directament el consum energètic que necessiten els nostres associats i, per això podem oferir un millor preu i servei. 

Perquè t'oferim un tracte directe i personalitzat a les nostres oficines: Servei personalitzat, informació transparent, i assessorament als socis per tal d'ajudar-los a reduir el seu consum energètic. 

Perquè els beneficis són per a casa nostra: Al ser una cooperativa sense ànim especulatiu, tots els beneficis que s'aconsegueixen mitjançant la comercialització de l'electricitat verda entre els socis, reverteixen de nou en la cooperativa, i no a sous de directius, com fan les grans companyies. 

Perquè contribuiràs a un canvi en el model energètic: Menys contaminació. Amb SENEO s'ofereix la possibilitat a tothom de ser part activa del canvi cap a una societat més sostenible. 

Perquè aspirem a créixer i a ser productors d'energia de fonts renovables. 

Adreça oficina: Plaça Major nº8, Ontinyent. 


Guió: Gemma P. 

Càmera i muntatge: Anmorsigol. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario